Over ons

Johan Gouma

Het vak bakker is een ambacht in de puurste vorm. Zeker de manier waarop bakkerij Johan Gouma dagelijks vers gemaakte producten produceert. 

Kwalitatief perfect en supervers! Het brood wordt lekker als de bakker er liefdevol mee omgaat. Het krijgt volop de tijd om te rijpen en te ontwikkelen. 

Als je deeg bereidt met zorg en aandacht, en het deeg de tijd geeft om op "smaak" te komen en bij het bakken een oogje in het zeil houdt, dan krijg je echt lekker brood.

In de bakkerij achter de winkel aan de Kerkstraat 49 te Buitenpost wordt elke morgen opnieuw alles vers bereid. Zes dagen per week, zonder concessies. Op een tijdstip dat de meeste mensen nog op 1 oor liggen, begint de bakker al met het bereiden van het verse brood, gebak, taarten en koek. Er wordt gewerkt met ambachtelijke recepturen, van nog uit vaders tijd. Recepturen, die bakkerij Johan Gouma als sinds 1955 gebruikt. Reken maar dat dit de smaak ten goede komt.

Onze winkel

Winkel Bakkerij Johan Gouma

HACCP Gecertificeerd

In de bakkerij staat hygiëne centraal in de bedrijfsvoering. We werken volgens de hygiëne code voor de Brood- en Banketbakkerij, de HACCP. De voedselveiligheid is bij ons gewaarborgd. Controle wordt uitgevoerd door het Nederlands Bakkerij Centrum.

Historie

Opgericht in 1955 door Johannes Gouma te Wolvega. In deze tijd werd er gevent. In 1970 is de bakkerij verhuisd naar Buitenpost, waar 2 woningen werden aangekocht, die gesloopt werden om de huidige bakkerij te bouwen.

Opa Gouma op de bezorgfiets


Product toegevoegd aan vergelijking!